Er op uit met Kinderen - PASAR LUBBEEK

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Er op uit met Kinderen

Een vrije dag op school, een zonnige zaterdag, een druilerige zondag, een vakantie die begint te vervelen.Tijdstippen waarop je meermaals het hoofd breekt en je afvraagt wat je nu weer kan gaan doen om kinderen, kleinkinderen of petekinderen een leuke dag of namiddag te bezorgen.

Even rondkijken op het internet en een vrije dag hoeft nooit meer een saaie bedoening te zijn.

Er zijn tal van mogelijkheden en hier volgen er een paar.

Kidsland
is opgezet door een papa van twee kinderen die het dikwijls moeilijk vond om op een eenvoudige manier leuke uitstapjes te vinden.

Daarom bundelde hij tal van leuke adresjes voor ouders die samen met de kinderen op stap willen. Weg met de kids geeft je een overzicht van binnen- en buitenactiviteiten; speeltuinen, musea, spektakels, theater, marionnettentheater, poppentheater, kindertheater, spektakels, themaparken, pretparken, waterparken, dierentuinen, kinderboerderijen, recreatiedomeinen.


Ook een hele mooie site is uit met kinderen. Je kan heel gericht zoeken op locatie, weergevoeligheid en toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers. Omdat lang niet iedereen alle plaatsnamen of attracties uit het hoofd kan onthouden, kan je ook op de kaart gaan zoeken.


Edufield heeft meer dan duizend suggesties voor een dagje uit en een weekendje weg met de kinderen. Naast informatie over attracties en bezienswaardigheden in Nederland en België vind je ook informatie over aanbieders van stedentrips en logies. Je kan de selectie beperken tot de grensstreek.Op de Kinderpretpagina vind je naast tips voor kinderfeestjes en party’s per provincie een opsomming van diverse recreatiemogelijkheden. Denk daarbij aan binnenspeeltuinen, ijsbanen, bowlings, fun-houses met klimmuren en hindernissenpistes of paintball tot en met kartings en attractieparken.
Voor een degelijk overzicht van attractieparken in binnen- en buitenland moet je bij Theme Park Vision zijn.
De verschillende domeinen worden goed gestructureerd voorgesteld met praktische steekkaarten, leuke weetjes en een beoordeling van de verschillende attracties naar actie en kindvriendelijkheid.
Per park krijg je ook een aanvalsplan waarin je wordt verteld hoe je een bezoek best aanpakt om er optimaal van te kunnen genieten.


Tento is een initiatief van Openbaar Kunstbezit in Vlaanderen.
De website claimt de meest complete museumgids en tentoonstellingsagenda van Vlaanderen en Brussel te hebben.
In aparte rubrieken worden musea voorgesteld, thematisch of volgens plaatsnaam.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu